Anders Stahlschmidt

Partner og kursusleder. Anders er stifter og daglig leder af Feedbackinstituttet og en af Danmarks mest efterspurgte formidlere af viden om feedback. Han har siden 2007 trænet ledere og medarbejdere i at give og modtage feedback og hjulpet mange offentlige og private virksomheder med at udvikle en stærk feedbackkultur. Anders er forfatter til flere bøger om kommunikation, bl.a. “Førstehjælp til Feedback” (Gyldendal Business 2009)

Karen Lumholt

Partner, strategisk rådgiver og kursusleder. Karen er en meget engageret underviser og utrolig vidende. Har sammen med Anders Stahlschmidt udviklet en række unikke koncepter inden for forandrings- og procesledelse, storytelling, medarbejder- og borgerinddragelse, konstruktiv journalistik og cocreation.

Karen har stor viden om arbejdsliv, ledelse og tendenser i den offentlige sektor og i civilsamfundet.

Forfatter til flere bøger om bl.a. storytelling i organisationer og det relationelle menneske. Ekstern underviser på bl.a. Danmarks Medie- og Journalisthøjskoles Efteruddannelse og Kurser. Medstifter af Forum for Konstruktiv Journalistik samt flere andre faglige initiativer. Sidder i en række professionelle bestyrelser, er ambassadør for bl.a. Stressforeningen og RYK VERDEN NEWS samt rådgiver for en række nye medier og start-ups.

Markus Bjørn Kraft

Rådgiver. Markus Bjørn Kraft er rådgiver for en række danske og udenlandske topledere. Han rådgiver om strategi, kommunikation, magt, personlig og faglig udvikling og de aktuelle temaer som toplederen arbejder med. Han er toplederens personlige rådgiver.

Markus er desuden forfatter til bestsellerne Den engagerede leder og Grib forandringen – magt, kommunikation, og ledelse. Grib forandringen er en management bog med fokus på moderne resultatskabende forandringsledelse.

Markus Bjørn Kraft har stor viden om fonde, teknologivirksomheder, organisationer, produktions- og servicevirksomheder samt universiteter.

I 2007 grundlagde han Kraft & Partners og før det har Markus været direktør i CSC Nordic, udviklingschef i Dansk Handel & Service og konsulent i Erhvervsministeriets departement.