Køb Feedbackinstituttets onlinekursus i skriftlig feedback og lær, hvordan du giver konkret, brugbar feedback, f.eks. på mail.

Skriftlig feedback er nødvendigt. Vi har alle brug for feedback, og somme tider er den bedste løsning at gøre det skriftligt. Lær i dette onlinekursus i skriftlig feedback, hvordan du gør.

Selvom der er mange ligheder mellem mundtlig og skriftlig feedback, er der også nogle punkter, du bør være opmærksom på. Skriftlig feedback kan i nogle sammenhænge være meget lettere at modtage og bruge, men somme tider går det helt galt. De fleste har oplevet at få en mail med feedback, og mange af os har været ude for, at det gjorde os rasende eller kede af det. Også selvom det ikke har været hensigten hos den, der skrev til os. 

I dette onlinekursus i skriftlig feedback får du nogle greb til at gøre din feedback præcis, konstruktiv og brugbar for den anden, så du forhåbentlig ikke selv kommer til at skrive en feedback, der forvirrer, optrapper konflikter eller demotiverer andre. Feedback skal helst give os noget at vokse af.

Du har adgang til hele kurset i seks måneder. 

Kurset findes i to udgaver:

  • Skriftlig Feedback (uden opgavefeedback og diplom)
  • Skriftlig Feedback PLUS (med opgavefeedback og diplom)

Med Skriftlig Feedback PLUS har du adgang til at få feedback på den afsluttende opgave. Ønsker du feedback på den afsluttende opgave i modul 8 samt et kursusdiplom, skal du sende din besvarelse til opgave@feedbackinstituttet.dk.

Når du har sendt din afsluttende opgave, modtager du feedback og diplom på mail inden ti dage.

PLUS giver dig også mulighed for at stille opklarende spørgsmål undervejs. Skriv til anders@feedbackinstituttet.dk.

Har du ikke Skriftlig Feedback PLUS, kan du tilkøbe denne mulighed i vores webshop.

Du kan læse mere om gode råd til feedback. F.ek.s hvordan man ber om feedback her

Lyt også til Feedbackinstituttets podcasts med inspirerende og kloge gæster.